Referenties

Hieronder kunt u van verschillende relaties teruglezen welke opdrachten zijn uitgevoerd en hoe de men de samenwerking heeft ervaren met RGTimmerwerken.

Geschreven door Leontien

Rob en zijn maat hebben bij ons in een woning uit de jaren \\\'70 onze oude tuindeur en raam er uitgesloopt en een \\\'4-seizoenenpui\\\' geplaatst. En dat allemaal in een halve dag! Het ziet er schitterend uit. De vier deuren kunnen vanuit het midden helemaal open gezet worden waardoor de hele pui open gaat en in verbinding staat met de tuin. Wij hadden speciale eisen aan de tuindeuren (dikte, materiaal) en dat is allemaal geen probleem bij Rob. Kortom; zeer tevreden! David & Leontien (Castricum)


Trapkast in Broek op Langedijk

Geschreven door Sabine

Vandaag heeft Rob bij ons een kast onder de trap gemaakt. Trap dichtgezet en kast met verschillende planken erin. Heerlijk meer opbergruimte, precies zoals we in gedachten hadden. Goed contact gehad, steeds goed en snel antwoord op mail en afspraken allemaal nagekomen! Kortom, het is goed bevallen. Ik zou Rob ook aan anderen aanraden!


Dorpel vervangen buitendeur.

Geschreven door Julius

Rob heeft bij ons de dorpel van de achterdeur zeer mooi vervangen en alles super netjes achtergelaten. Rob, erg bedankt! Als we nog eens iets hebben dan vragen we je zeker weer!


Herstellen balkon en dakkapel in Castricum.

Geschreven door Fam. Bakker

Ten aanzien van de werkzaamheden uitgevoerd door Rob Glorie kan ik melden dat hij bij ons het balkon heeft hersteld en Trespa stroken op de dakkapel heeft aangebracht conform afspraak. Een en ander werd snel en vakkundig uitgevoerd, ondanks dat het de hele dag regende.


Bedrijfsinformatie

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Adres

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

Contact

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Kaart


Developed by Zeno Webdevelopment