Diensten

RGTimmerwerken is een allround en veelzijdig timmerbedrijf en kan voor uw opdracht veel betekenen. RGTimmerwerken neemt alle zorgen uit handen en regelt ook zaken als timmerwerk, interieurwerk, metselwerk, elektriciteit, gas, water en centrale verwarming. RGTimmerwerken werkt nauw samen met betrouwbare partners.

Ook voor specifiek maatwerk kunt u terecht bij RGTimmerwerken. Zo is uw opdracht bij ons in goede handen.

Het werkgebied van RGTimmerwerken is in de regio van Alkmaar, Haarlem, Zaanstreek, Amsterdam, Waterland, Kennemerland, IJmond en Noord-Holland.

RGTimmerwerken is gespecialiseerd in:

Renovatie

Met renovatiewerken heeft RGTimmerwerken veel ervaring. Complete renovatieprojecten zijn inmiddels met veel succes uitgevoerd. U kunt hierbij denken aan verbouwing van oude woningen, renovatie van (oude) vloeren of aanzetten en herstellen van houtwerk in de oude staat.

Timmerwerk

Timmerwerk is een veelomvattend begrip. Als het gaat om plaatsen van hekwerk en schuttingen, isoleren van zolderkamers, afhangen van deuren, hang- en sluitwerk, plaatsen van trappen, keukens, badkamers, interieurwerk, overkappingen en veranda’s en het leggen van vloeren, dan bent u bij RGTimmerwerken aan het juiste adres. Hang en sluitwerk wordt, indien gewenst, uitgevoerd volgens het politiekeurmerk veilig wonen.

Onderhoud

In en om het huis is er regelmatig onderhoud nodig. Een kozijn wat aangepast moet worden, afhangen van deuren, een deur die niet goed sluit, herstelwerk van houtwerk, boeidelen en dakgoten. Ook voor deze klussen kunt u bij RGTimmerwerken terecht.

Maatwerk

Voor maatwerk opdrachten heeft deze timmerman een zwak. Een maatwerk opdracht leidt vaak tot een heel uniek resultaat. Soms bent u op zoek naar iets wat niet in de winkel te koop is. Bijvoorbeeld maatwerk inbouwkasten, een eigen ontwerp van een slaapkamer, een tuintafel. Ook voor deze specifieke opdrachten kunt u gerust bij RGTimmerwerken aankomen. In gezamenlijk overleg bespreken we uw ideeën en zetten deze om in concrete plannen.

Als u een idee wilt krijgen van mijn projecten kijkt u dan eens bij mijn portfolio.

Bedrijfsinformatie

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Adres

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

Contact

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Kaart


Developed by Zeno Webdevelopment