Referenties

Hieronder kunt u van verschillende relaties teruglezen welke opdrachten zijn uitgevoerd en hoe de men de samenwerking heeft ervaren met RGTimmerwerken.

Geschreven door Dorothy

Gister heeft Rob bij ons een nieuw kozijn geplaatst,in ons oude scheve huis.... Geen probleem,zat er in een ochtend in! Super netjes afgewerkt en alles was weer netjes schoon daarna! Dat maak je niet vaak mee na een klus. Als er nog eens iets gedaan moet worden weten we je weer te vinden! Thx!


Geschreven door Gert

Rob heeft uitstekend werk geleverd: een aantal deuren piekfijn afgehangen,nieuwe sloten erin,glas geplaatst. Daarnaast een balkondeur en een raampje die kierden en niet meer pasten goed bijgewerkt en weer sluitend gemaakt. Hij was op tijd, werkte heel netjes en ruimde alles op.Ook zijn prijs vond ik zeer redelijk. Als ik weer een timmerman nodig weet ik wie ik moet bellen.


Geschreven door Joost

Rob heeft bij ons de keuken vernieuwd,volgens planning,volgens opdracht en volgens prijs, gewoon plezierig en goed.


Geschreven door W. Poot

Rob heeft gisteren twee vensterbanken voor ons vervangen. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat. Hij heeft zeer netjes gewerkt. Verder vonden wij Rob ook erg prettig in de omgang. Een absolute aanrader!


Geschreven door Laura

Rob heeft bij ons een kleding/boekenkast gemaakt. Hij werkt heel nauwkeurig en netjes. Gemaakte afspraken worden nagekomen! Heel plezierig en het resultaat is super!


Geschreven door Veere

Rob heeft bij ons diverse werkzaamheden verricht(inbouwkast,bureaublad,keukenplanken) De werkzaamheden zijn deskundig en grondig uitgevoerd en het resultaat is zeer solide. Efficient,netjes en betrouwbaar. Erg fijn


Geschreven door Pieters Bogaerde

Rob heeft bij ons in het huis de leidingen van de gashaard professioneel weggewerkt met een houten koof. Op de zolder heeft hij een kozijn met twee deuren op maat gemaakt om de warmteinstallatie van het zicht te onttrekken. Rob is een vakman en ik kan hem aanbevelen:betrouwbaar,vakmanschap en alles conform afspraak.


Geschreven door Marianne van den Heuvel

Rob heeft in mijn zomerhuisje nieuwe deuren gemaakt. Ik ben zeer tevreden.Niet alleen heeft hij prima werk geleverd maar hij is bovendien een aardige man die echt keihard werkt. Ook heel prettig is zijn correcte manier van met afspraken omgaan. Wanneer het eventjes niet lukt,bellen. En eerlijk is eerlijk hij was steeds te vroeg op de afspraken. Ik ga vaker gebruik maken van zijn diensten. Bedankt.


Geschreven door Astrid en Jacco

Rob heeft, vinden wij bij ons een hele mooie veranda gemaakt. Nadat hij is langs geweest om te bespreken wat wij allemaal wilden maakt hij duidelijke afspraken en komt die ook altijd na wat wij als heel prettig hebben ervaren. Ook toen wij tijdens het bouwen toch nog wat dingetjes wilde veranderen maakte hij daar helemaal geen probleem van,en gaf daarbij ook weer een goed advies. Wij zijn dus heel erg tevreden over Rob, hij werkt heel netjes en precies, en zullen zeker als we weer wat klusjes hebben een beroep op hem doen. Bedank Rob het is SUPER.  Jacco en Astrid


Geschreven door John van Tienhoven

Toen ik op zoek was naar een Timmerman, en via het internet op deze site kwam dacht ik: \\\" zoveel reactie\\\'s en allemaal positief , dat kan toch niet waar zijn, misschien schrijft hij ze zelf wel! Maar ik ben inmiddels in zee gegaan met Rob, heb wat hang en sluitwerk laten uitvoeren en 2 maatkasten zijn geplaatst. Moet zeggen dat Rob zijn naam waar maakt. Ik ben dik tevreden. Groet John


Bedrijfsinformatie

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Adres

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

Contact

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Kaart


Developed by Zeno Webdevelopment