Referenties

Hieronder kunt u van verschillende relaties teruglezen welke opdrachten zijn uitgevoerd en hoe de men de samenwerking heeft ervaren met RGTimmerwerken.

tuinschuur vergroten

Geschreven door fam. De Goede

Rob houdt zich aan zijn woord, doet wat hij beloofd en denkt met je mee.

Hij verplaatst zich in de klant, werkt netjes, vakkundigen en vlot. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat.

Kortom: Rob Glorie Timmerwerken is een Aanrader


veranda bouwen uitgeest

Geschreven door jeff en bianca


Tandartsenpraktijk R.C.Meulman

Geschreven door


veranda bouwen in hoofddorp

Geschreven door Rep

Dhr Glorie heeft naar grote tevredenheid onze schuur en veranda gebouwd. Hij is vakkundig, heeft inzicht en binnen de afgesproken tijd alles gebouwd. Bovendien is hij prettig in de omgang en erg netjes. Hij is een harde werker, die maar weinig pauzes neemt.


kozijn en deur fam Rijkhoff

Geschreven door Frank & Caroline Rijkhoff

Na een fijn bezoekje van Rob en vervolgens een keurige offerte heeft Rob onze garage- en voordeur vervangen.
Alles kwam keurig op maat aan, en na een dagje klussen hadden Rob en zijn collega alles keurig geplaatst. Netjes afgewerkt en alle oude rommel afgevoerd.

We zijn erg tevreden over de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden, prijs en plezierige samenwerking met Rob. Komt de afspraken keurig na (levering was zelf eerder dan we verwachtten) en is prettig mee te werken.

Kortom, we kunnen Rob (Glorie Timmerwerken) dan ook van harte aanbevelen.


werkzaamheden familie Friso Heiloo

Geschreven door Willem Friso

Rob heeft in 1 week verschillende klussen gedaan waarover we zeer tevreden zijn. Vakwerk voor een betaalbare prijs. Wat ook opviel is dat alles steeds keurig werd opgeruimd en alle materialen die vervangen werden zijn afgevoerd.


voordeurkozijn vernieuwen

Geschreven door R. Groot

Wij hebben na een eerder geleverde klus (keuken vernieuwen) Rob weer gevraagd om te kijken voor het vernieuwen van onze voordeur met kozijn. De keuken was al een zeer geslaagd project geworden, dus was Rob de eerste keus voor het vervangen van onze voordeur. Ook nu weer heeft hij netjes vooraf een offerte en enige uitleg erbij gegeven. De voordeur werd volgens onze wensen geleverd en gemonteerd. Rob is duidelijk werkt netjes en is zeer allroud en vakkundig. Een aanrader voor alle voorkomende klussen.


garagedeuren fam. Vogel Heiloo

Geschreven door Erik Vogel

Rob staat sinds augustus 2015 in mijn contacten. Je kan prima samenwerken met deze man. Binnen 1 dag ontvingen wij een offerte die voldeed aan onze wensen voor een prijs die ons paste. Het werk is vervolgens snel en netjes uitgevoerd. Het was gezellig om Rob een ochtend over de (garage) vloer te hebben en na afloop lijkt het alsof er niets is gebeurd en bezit je opeens prachtige garagedeuren.


wand met nissen werk fam. Meuwsen

Geschreven door Ralph Meuwsen

Rob werkt snel en secuur. We zijn erg tevreden over het resultaat en de volgende keer als er iets moet gebeuren dan weten we Rob weer te vinden!


Werkzaamheden Fam. Pepping

Geschreven door Jan en Pascal Pepping

Rob heeft bij ons de boeidelen van de garage en de keuken vervangen. Voor een goede prijs heeft hij netjes werk afgeleverd. Kortom een goede professionele timmerman.


Bedrijfsinformatie

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Adres

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

Contact

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Kaart


Developed by Zeno Webdevelopment