Referenties

Hieronder kunt u van verschillende relaties teruglezen welke opdrachten zijn uitgevoerd en hoe de men de samenwerking heeft ervaren met RGTimmerwerken.

Kast op maat in limmen

Geschreven door Inge

Wij kennen Rob al een hele tijd,maar nu moest het er maar eens van komen. Wij hadden niet een mega klus voor hem maar een kast op maat was de klus en ik moet zeggen dat wij na alle tevredenheid de kast hebben staan.Rob heeft hem vorige week geplaatst. een mooie beuken kast met een berg ruimte. Een duidelijke offerte en prachtig timmerwerk top rob kan niet anders zeggen.bedankt


DB

Geschreven door Dimphy

Inbouw-boekenkast in Uitgeest. Ik heb Rob gevonden via Marktplaats, fijn dat het in de buurt is dus hij kon snel langskomen. Hij heeft een mooie inbouw-kast gemaakt tot aan het plafond en over een lelijke rechtopstaande radiator heen. Het ziet er erg mooi uit en ook boven heeft hij een radiator ombouw gemaakt die je zo over de verwarming heen schuift. Dank voor het mooie en snelle werk, Rob, tegen een redelijke prijs. Precies wat ik in gedachten had.  Gr, DB te Uitgeest


Twee poorten op maat gemaakt.

Geschreven door Femke

Rob heeft bij mij in de tuin twee poorten op maat gemaakt en geplaatst. Ze zien er keurig uit. Rob, reageert snel op mails en houd je goed op de hoogte over wanneer hij langs komt. Ik heb Rob gevraagd voor deze klus op aanraden van een vriendin en ik heb er geen spijt van. Prima werk!


Openslaande houten garagedeuren in Limmen

Geschreven door Bas Pepping

Rob heeft bij ons de (ouderwetse) kanteldeur vervangen door twee mooie houten openslaande deuren. De deuren waren al volledig klaar en afgehangen in de werkplaats. In minder dan een ochtend was de klus geklaard en het ziet er keurig uit. Rob werkt erg netjes, ruimt alles keurig op en komt afspraken goed na. Gewoon Top!! Rob is zeker een aanrader. Bas Pepping


Dichtmaken veranda Heiloo

Geschreven door Fam.de Jong

Rob heeft bij ons de veranda dichtgemaakt met kozijnen en glas. Rob gaf een hele goede offerte en heeft het werk heel vakkundig gedaan. We zullen zeker voor een volgende klus Rob weer vragen. Bedankt Rob, echt top!!!!


Emma de Maaré

Geschreven door Emma de Maaré

Rob heeft bij mij de gezichtsbepalende dakkapel in oude luister gerenoveerd:twee windveren met krullen en een puntje op de kapel, Top! Prachtig werk afgeleverd!Voor een goede prijs. Een aanrader!


Poort in de tuin in Heiloo

Geschreven door Angelique

Rob heeft bij ons een poort geplaatst. We zijn zeer tevreden over het resultaat en ook over de manier van werken. Qua contact, offerte, opruimen, alles eigenlijk. Een volgende keer bellen we Rob weer.


Geschreven door Leontien

Rob en zijn maat hebben bij ons in een woning uit de jaren \\\'70 onze oude tuindeur en raam er uitgesloopt en een \\\'4-seizoenenpui\\\' geplaatst. En dat allemaal in een halve dag! Het ziet er schitterend uit. De vier deuren kunnen vanuit het midden helemaal open gezet worden waardoor de hele pui open gaat en in verbinding staat met de tuin. Wij hadden speciale eisen aan de tuindeuren (dikte, materiaal) en dat is allemaal geen probleem bij Rob. Kortom; zeer tevreden! David & Leontien (Castricum)


Trapkast in Broek op Langedijk

Geschreven door Sabine

Vandaag heeft Rob bij ons een kast onder de trap gemaakt. Trap dichtgezet en kast met verschillende planken erin. Heerlijk meer opbergruimte, precies zoals we in gedachten hadden. Goed contact gehad, steeds goed en snel antwoord op mail en afspraken allemaal nagekomen! Kortom, het is goed bevallen. Ik zou Rob ook aan anderen aanraden!


Dorpel vervangen buitendeur.

Geschreven door Julius

Rob heeft bij ons de dorpel van de achterdeur zeer mooi vervangen en alles super netjes achtergelaten. Rob, erg bedankt! Als we nog eens iets hebben dan vragen we je zeker weer!


Bedrijfsinformatie

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Adres

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

Contact

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Kaart


Developed by Zeno Webdevelopment