Referenties

Hieronder kunt u van verschillende relaties teruglezen welke opdrachten zijn uitgevoerd en hoe de men de samenwerking heeft ervaren met RGTimmerwerken.

Dakkapel plaatsen.

Geschreven door Jan en Ingrid

Rob heeft in 2008, bij ons op de eerste verdieping, een dakkapel geplaatst. Hij heeft zich prima aan de bouw tekeningen gehouden en volgens afspraak het dakkapel ter plekke opgebouwd (zie een van de foto’s). Rob heeft eerste klas materialen gebruikt waardoor dit dakkapel jaren mee kan. In 2010 hebben we Rob gevraagd een tuintafel voor ons te maken. Ook hiervan is de uitvoering naar wens geweest wij nu kunnen genieten van het zonnetje en een mooie, unieke tafel. Wij willen Rob van harte aanbevelen. Hij is van alle ‘timmer’ markten thuis.


Bouwen van een houten veranda in Bakkum.

Geschreven door Jessica en Wouter

Wij hebben Rob gevraagd om een offerte voor het bouwen van een houten terras bij onze stacaravan in Bakkum. Hij luisterde goed naar onze vragen en behoeftes en stuurde ons een helder tekening van zijn ontwerp, vergezeld van een duidelijke en gedetailleerde offerte. Vanaf het begin wisten we dat we in goede handen waren, en hij bewees dat steeds weer gedurende de periode dat we met hem samenwerkten. Hij is toegangkelijk, pro-actief , responsief en hij levert een geweldig product af. We hebben het ene na het andere compliment gehad over hoe het terras eruit ziet en hoe het geconstrueerd is. Dankzij dit terras genieten we nu veel meer van ons verblijf in Bakkum. We weten dat we altijd kunnen vertrouwen op Rob, zijn werk en de prijs die hij ervoor vraagt. We zijn erg blij dat we hem hebben leren kennen en zullen in de toekomst zeker met hem blijven werken.


Vernieuwen dakgoten in Limmen.

Geschreven door J van Schaik

In 2008 heeft Rob voor ons een groot (3m x 2,5 m) kozijn gemaakt met dubbele tuindeuren. Dit is zo goed bevallen dat wij hem gevraagd hebben om in het voorjaar 2010 onze dakgoten rondom het huis te vernieuwen. Rob heeft leuke ideeen zoals mooie neuslijsten (sierdelen) bovenop de goot en een sierplint onder de goot tegen de muur. Daardoor zijn de goten erg mooi en robuust geworden. Strakke en sterke afwerking. We kunnen nu zelfs zonder problemen door de dakgoten lopen. Rob komt zijn afspraken na en heeft veel plezier in zijn werk. Dat zie je aan het resultaat. Een abolute aanrader!


Geschreven door Peter

Het oude balkonhek was door de weersinvloeden compleet vergaan en Rob heeft er een mooie vervanger voor gemaakt. Het plafond in onze woonkamer heeft hij er in een dag ingeschroefd, het resultaat is prachtig. Rob komt zijn afspraken na, is uitermate vriendelijk en gewoon een goede timmerman. Rob is top!!!


Geschreven door Ciska

Rob heeft begin oktober 2009 bij ons al het timmerwerk verzorgd in ons nieuwe huis. Onder ander nieuwe kozijn voorgevel geplaats, nieuw kozijn achtergevel geplaats, verlaagde plafons in keuken badkamer. Alle deuren afgehangen. Wij kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn. Perfect afgeleverd en gemonteerd. Rob werkt erg netje en nauwkeurig. Toppie!!


Maatwerk kast.

Geschreven door Evelien

Wij kwamen bij Rob met een enorme lijst met eisen. We hadden oude lamellen luiken voor ramen gekocht die enorm zwaar waren. Je weet wel; van die fantastisch mooie luiken die je wel eens op landhuizen ziet. Wij wilden hier kastdeuren van laten maken en kasten erachter laten bouwen. Maar niet zomaar kasten. Omdat wij veel verhuizen moesten de kasten gemakkelijk uit de elkaar gehaald kunnen worden en de onderdelen mochten niet te zwaar wegen. Daarnaast wilden we wel echt een houten kast met een mooie rustieke uitstraling. Ook moest het middendeel van de lamellen eruit gezaagd worden, weer verlijmd en ingehangen. Kortom een flinke klus, Rob heeft zijn plan van aanpak voorgelegd en het perfect uitgevoerd. We zijn enorm blij met kasten omdat ze precies zijn zoals we in gedachten hadden. Bedankt Rob!


Geschreven door Jeroen

Vriendelijke en duidelijke afspraken. Werkt netjes en goede service


Geschreven door Dorothy

Gister heeft Rob bij ons een nieuw kozijn geplaatst,in ons oude scheve huis.... Geen probleem,zat er in een ochtend in! Super netjes afgewerkt en alles was weer netjes schoon daarna! Dat maak je niet vaak mee na een klus. Als er nog eens iets gedaan moet worden weten we je weer te vinden! Thx!


Geschreven door Gert

Rob heeft uitstekend werk geleverd: een aantal deuren piekfijn afgehangen,nieuwe sloten erin,glas geplaatst. Daarnaast een balkondeur en een raampje die kierden en niet meer pasten goed bijgewerkt en weer sluitend gemaakt. Hij was op tijd, werkte heel netjes en ruimde alles op.Ook zijn prijs vond ik zeer redelijk. Als ik weer een timmerman nodig weet ik wie ik moet bellen.


Geschreven door Joost

Rob heeft bij ons de keuken vernieuwd,volgens planning,volgens opdracht en volgens prijs, gewoon plezierig en goed.


Bedrijfsinformatie

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Adres

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

Contact

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Kaart


Developed by Zeno Webdevelopment