Referenties

Hieronder kunt u van verschillende relaties teruglezen welke opdrachten zijn uitgevoerd en hoe de men de samenwerking heeft ervaren met RGTimmerwerken.

werkzaamheden fam. van der Linden

Geschreven door van der Linden

Rob heeft bij ons nieuwe geisoleerde garagedeuren en kozijnen gemaakt. En enkele binnendeuren met kozijnen. Alles op offerte en volgens planning keurig netjes geleverd. Hij werkt schoon, met aandacht voor details en het werk wordt vakkundig uitgevoerd. Zijn sterke punten: goede communicatie, klantgericht, flexibel, komt z'n afspraken na. Als klant wordt je ontzorgd door deze zzp-er, die ook over een netwerk van andere vakmensen beschikt. En z'n prijs is ook nog eens correct. Wat wil je nog meer?


timmerwerk fam. gelsing

Geschreven door fam.Gelsing

Wij hebben de naam van Rob Glorie Timmerwerken van onze buren gekregen en zijnblij met die tip.

Rob Glorie is - ook met hulp van zijn echtgenote- goed bereikbaar en behalve grondig in zjn werk, ook flexibelb ij "voortschrijnend inzicht"

ook wij zullen de tip van onze buurman doorgeven.


zolder Heerhugowaard

Geschreven door Chris

Rob is hier een week aan het werk geweest en heeft absoluut vakwerk afgeleverd. Om 8 uur beginnen is ook daadwerkelijk om 8 uur beginnen met zagen en boren. Ondanks dat er plotseling een derde tussenwandje werd aangetroffen of een onverwacht stalen profiel opdook is het keurig afgewerkt en had ik me geen betere vakman kunnen wensen.
Het verzoek was of Rob een zolder wilde splitsen en daarin een vliering wilde maken om zodoende twee jongenskamers te maken. Het resultaat was precies zoals we voor ogen hadden. Klasse!


Dakkapel plaatsen.

Geschreven door Jan en Ingrid

Rob heeft in 2008, bij ons op de eerste verdieping, een dakkapel geplaatst. Hij heeft zich prima aan de bouw tekeningen gehouden en volgens afspraak het dakkapel ter plekke opgebouwd (zie een van de foto’s). Rob heeft eerste klas materialen gebruikt waardoor dit dakkapel jaren mee kan. In 2010 hebben we Rob gevraagd een tuintafel voor ons te maken. Ook hiervan is de uitvoering naar wens geweest wij nu kunnen genieten van het zonnetje en een mooie, unieke tafel. Wij willen Rob van harte aanbevelen. Hij is van alle ‘timmer’ markten thuis.


Bouwen van een houten veranda in Bakkum.

Geschreven door Jessica en Wouter

Wij hebben Rob gevraagd om een offerte voor het bouwen van een houten terras bij onze stacaravan in Bakkum. Hij luisterde goed naar onze vragen en behoeftes en stuurde ons een helder tekening van zijn ontwerp, vergezeld van een duidelijke en gedetailleerde offerte. Vanaf het begin wisten we dat we in goede handen waren, en hij bewees dat steeds weer gedurende de periode dat we met hem samenwerkten. Hij is toegangkelijk, pro-actief , responsief en hij levert een geweldig product af. We hebben het ene na het andere compliment gehad over hoe het terras eruit ziet en hoe het geconstrueerd is. Dankzij dit terras genieten we nu veel meer van ons verblijf in Bakkum. We weten dat we altijd kunnen vertrouwen op Rob, zijn werk en de prijs die hij ervoor vraagt. We zijn erg blij dat we hem hebben leren kennen en zullen in de toekomst zeker met hem blijven werken.


Vernieuwen dakgoten in Limmen.

Geschreven door J van Schaik

In 2008 heeft Rob voor ons een groot (3m x 2,5 m) kozijn gemaakt met dubbele tuindeuren. Dit is zo goed bevallen dat wij hem gevraagd hebben om in het voorjaar 2010 onze dakgoten rondom het huis te vernieuwen. Rob heeft leuke ideeen zoals mooie neuslijsten (sierdelen) bovenop de goot en een sierplint onder de goot tegen de muur. Daardoor zijn de goten erg mooi en robuust geworden. Strakke en sterke afwerking. We kunnen nu zelfs zonder problemen door de dakgoten lopen. Rob komt zijn afspraken na en heeft veel plezier in zijn werk. Dat zie je aan het resultaat. Een abolute aanrader!


Geschreven door Peter

Het oude balkonhek was door de weersinvloeden compleet vergaan en Rob heeft er een mooie vervanger voor gemaakt. Het plafond in onze woonkamer heeft hij er in een dag ingeschroefd, het resultaat is prachtig. Rob komt zijn afspraken na, is uitermate vriendelijk en gewoon een goede timmerman. Rob is top!!!


Geschreven door Ciska

Rob heeft begin oktober 2009 bij ons al het timmerwerk verzorgd in ons nieuwe huis. Onder ander nieuwe kozijn voorgevel geplaats, nieuw kozijn achtergevel geplaats, verlaagde plafons in keuken badkamer. Alle deuren afgehangen. Wij kunnen niet anders zeggen dat we zeer tevreden zijn. Perfect afgeleverd en gemonteerd. Rob werkt erg netje en nauwkeurig. Toppie!!


Maatwerk kast.

Geschreven door Evelien

Wij kwamen bij Rob met een enorme lijst met eisen. We hadden oude lamellen luiken voor ramen gekocht die enorm zwaar waren. Je weet wel; van die fantastisch mooie luiken die je wel eens op landhuizen ziet. Wij wilden hier kastdeuren van laten maken en kasten erachter laten bouwen. Maar niet zomaar kasten. Omdat wij veel verhuizen moesten de kasten gemakkelijk uit de elkaar gehaald kunnen worden en de onderdelen mochten niet te zwaar wegen. Daarnaast wilden we wel echt een houten kast met een mooie rustieke uitstraling. Ook moest het middendeel van de lamellen eruit gezaagd worden, weer verlijmd en ingehangen. Kortom een flinke klus, Rob heeft zijn plan van aanpak voorgelegd en het perfect uitgevoerd. We zijn enorm blij met kasten omdat ze precies zijn zoals we in gedachten hadden. Bedankt Rob!


Geschreven door Jeroen

Vriendelijke en duidelijke afspraken. Werkt netjes en goede service


Bedrijfsinformatie

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Adres

RGTimmerwerken
Dusseldorperweg 57
1906 AJ Limmen

Contact

M. 06 405 200 37
E. info@rgtimmerwerken.nl

Kaart


Developed by Zeno Webdevelopment